About MMcommunications

Maikel -030.jpg

Maikel Martens

Fotografie, vormgeving en toepassing van technologie doe ik vanuit mijn passie en intuïtie, vanuit zijn, wat goed voelt, in verbintenis met de opdrachtgever. Daardoor lijkt het of ik eigenwijs ben, maar ik weet duidelijk wat het intutieve doel is. Dat is het doel wat we samen willen bereiken het beste voor de opdrachtgever.

Fotografie is kunst het uiteindelijke doel een visuele uiting van een verbintenis. Er is geen goed of fout, lelijk, perfect of mislukking. De weg er naar toe is belangrijker daar waar de klik is ontstaan er mooie beelden of websites. 

Leef in het nu. Volg de weg naar je zijn, ook al kan de weg pijnlijk voelen, je pijn is niet de werkelijkheid en duurt maar kort, veel korter dan het leven zelf.

Leef in het nu. Het ego is onderdeel van ons allemaal en gebruikt graag de pijn, maar we zijn niet het ego nog de pijn van het verleden of het heden. Door de pijn heen gaan, meerdere keren, is ons aller doel en geeft ruimte voor mooie ons werkelijk zelf. In het nu vind je stilte en inzicht voor de pijn.

MMCommunications

Dit is de organisatie die zich richt op groei van organisaties door middel van Visuele communicatie, Grafisch ontwerp , Fotografie, Presentaties, opleidingen en business development coaching. MMcommunication ondersteund "het nieuwe werken" voor haar klanten, door ondersteuning en advies voor bewezen enterprise producten, zoals Microsoft Office 365, EMS, Microsoft Azure en Squarespace.com, die flexibel zijn en zich kunnen aanpassen aan de behoeften en financiële draagkracht van organisaties.